Antena 3 CNN Actualitate Social Adrian Năstase: În această criză, PSD-ul tace cu o distincție extraordinară

Adrian Năstase: În această criză, PSD-ul tace cu o distincție extraordinară

Adrian Năstase a vorbit într-un interviu cu Ion Cristoiu despre criza generată de coronavirus. Fostul premier e de părere că PSD-ul ”tace cu o distincție extraordinară”, în timp ce singurii politicieni vizibili din opoziție cu Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.

Adrian Năstase: În această criză, PSD-ul tace cu o distincție extraordinară
Sursa foto: Foto: Adrian Nastase/ Facebook
14 Apr 2020   •   12:44

”Faptul că Parlamentul nu funcționează sau în orice caz nu este vizibil, generează o lipsă de vizibilitate și pentru partide. De asta într-un fel vorbeam într-un articol, într-un comentariu anterior, despre o anumită disipare a partidelor politice și parțială a Sindicatelor. Dar partidele mai mici nu cred că vor câștiga. Pierd toate partidele.

Mă uit, PSD-ul practic tace, cu o distincție absolut extraordinară. PNL-ul nu se mai manifestă decât sub forma guvernării și reprezentanții săi merg pe mesaje transmise unitar, dar care nu sunt convingătoare. Și atunci mod evident la nivel politic pierderile sunt evidente. Singurul care mi se pare că se bate mai mult și devine mai vizibil este Victor Ponta.

Care, chiar dacă uneori șarjează mai mult decât ar trebui, dar marchează niște puncte importante. Călin Popescu Tăriceanu, de asemenea, încearcă să revină la o zonă mai ridicată în sondaje și în opinia publică. În rest nu am văzut lucruri deosebite la nivel politic.”, a spus Adrian Năstase.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close