x close

Au auzit zgomote ciudate venind din WC-ul din curte, așa că au chemat polițiștii. Când s-au apropiat, oamenii legii au făcut o descoperire șocantă

30 Aug 2017   •   14:13
Au auzit zgomote ciudate venind din WC-ul din curte, așa că au chemat polițiștii. Când s-au apropiat, oamenii legii au făcut o descoperire șocantă Foto: Pixabay.com

Un bebeluş aruncat în WC-ul din fundul curţii unei gospodării din localitatea prahoveană Gorgota a fost salvat, miercuri după-amiază, de către poliţiştii anunţaţi că la Maternitatea din Ploieşti s-a prezentat o femeie cu urme proaspete de avort sau naştere, scrie News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, de către cadrele medicale de la Maternitatea din Ploieşti despre faptul că la unitatea spitalicească a ajuns o femeie care prezintă urme de naştere sau de avort, dar care nu are un copil.

Imediat, o echipă de poliţişti din localitate a mers la domiciliul femeii, în Gorgota, totodată poliţiştii anunţând Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, dar şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova. Ajunşi primii la faţa locului, poliţiştii au constatat că din WC-ul din curtea casei se aude plânset de copil, astfel că au mers în acel loc şi au scos bebeluşul din hazna.

"Tot ce se se poate spune în acest moment este că nou-născutul trăieşte", a afirmat Raluca Brezeanu.

Citeşte mai multe despre:

zgomote ciudate wc descoperire socanta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati