Antena 3 CNN Actualitate Social Au început să se monteze luminițele de Crăciun în Capitală. Ornamentele au culorile tricolorului

Au început să se monteze luminițele de Crăciun în Capitală. Ornamentele au culorile tricolorului

Au început să se monteze luminițele de Crăciun în Capitală. Ornamentele au culorile tricolorului
26 Oct 2018   •   20:22

Suntem în a doua lună de toamnă și deja au început să apară luminițele de Crăciun prin București. E drept, abia se montează, dar probabil autoritățile vor ca, măcar la acest capitol, iarna să nu-i ia prin surprindere.

Joi, în intersecția Șoselei Olteniței cu bulevardul Constantin Brâncoveanu se montau primele decorațiuni de sărbători. În sectorul 4, anul trecut, luminițele au fost aprinse înaintea celor din centrul orașului, scrie libertatea.ro. 

Astfel, dacă Primăria Capitalei a aprins beculețele de sărbători la 1 decembrie, așa cum se întâmplă de câțiva ani, în sectorul 4 decorul festiv a fost inaugurat pe 24 noiembrie. Parcul Lumea Copiilor a devenit pentru o perioadă Orășelul lui Moș Crăciun, aici fiind organizate evenimente pentru copii. 

Anul trecut, iluminatul festiv a cuprins şi elemente tradiţionale, în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Și ornamentele care erau montate ieri pe stâlpi erau în culorile tricolorului.

×
Subiecte în articol: Crăciun Capitală
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close