Antena 3 CNN Actualitate Social Bătrână de 80 de ani, salvată din incendiu de un jandarm aflat în timpul liber, în Brăila

Bătrână de 80 de ani, salvată din incendiu de un jandarm aflat în timpul liber, în Brăila

O femeie de 80 de ani din Brăila a fost salvată dintr-un incendiu izbucnit la domiciliul acesteia, de către un jandarm aflat în tipul său liber.

Bătrână de 80 de ani, salvată din incendiu de un jandarm aflat în timpul liber, în Brăila
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iul 2021   •   19:18

Incendiul a izbucnit marți, în jurul orei 14:00, într-un apartament din Brăila, în care locuia o bătrână de 80 de ani, care, la vederea flăcărilor a intrat în panică. Bătrâna a fost evacuată de către un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, aflat în timpul liber.

Adrian Beraru locuieşte în acelaşi bloc, iar în momentul declanşării incendiului, acesta se afla în apropiere, împreună cu copiii săi. Acesta a apelat 112, anunțând incendiul, după care a intervenit pentru a evacua femeia.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă. Aceștia au reușit să stingă incendiul care a distrus mobila din bucătărie și pereții apartamentului. Din primele cercetări cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la o cafetieră aflată în priză.

„Colegul nostru, plutonier adjutant Beraru Adrian, locuieşte în acelaşi bloc, iar în momentul declanşării incendiului, acesta se afla în apropiere, împreună cu copiii săi. La un moment dat, a observat cum iese fum dintr-un apartament situat la etajul 1.

Şi-a dat seama imediat că proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 80 ani, este în pericol.  Flerul dobândit în cei peste 10 ani de când poartă uniforma militară l-a determinat să intervină la timp, pentru a împiedica un posibil final nefericit. Din spusele colegului nostru, octogenara intrase în panică şi încerca să-şi salveze cât mai multe bunuri, lăsând în plan secund siguranţa şi sănătatea ei”, a transmis Jandarmeria Brăila, conform Adevărul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹



 

×
Subiecte în articol: Brăila incendiu batrana
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close