Antena 3 CNN Actualitate Social Biserica cere românilor să facă cel puţin trei copii, din care "unul pentru Biserică"

Biserica cere românilor să facă cel puţin trei copii, din care "unul pentru Biserică"

Biserica cere românilor să facă cel puţin trei copii, din care "unul pentru Biserică"
Sursa foto: Foto: theologhia.wordpress.com
16 Aug 2015   •   13:42
Mitropolitul Clujului, Sălajului şi Maramureşului, IPS Andrei Andreicuţ, îi îndeamnă pe români să aibă cel puțin trei urmași. Afirmația a fost făcută sâmbătă, în fața a peste 30.000 de oameni, la mânăstirea Nicula.
 
"Unul pentru tată, unul pentru mamă şi unul pentru ţară şi Biserică. Atunci nu ne-am mai împuţina. (…) Anul trecut, în 26 de mii de familii acest inel de aur al nunţii s-a rupt. Care o fi cauza? Cauza cea mai importantă este că oamenii nu mai au suficientă credinţă în Dumnezeu, a afirmat acesta."
 
Andreicuț a subliniat numărul mare de divorţuri care sunt înregistrate anual, subliniind că, dacă pentru doi tineri căsătoriţi divorţul este o nefericire, pentru copiii lor este o catastrofă, conform reteauadestiri.ro.
 
"Văzând că are loc în lume o tragedie, că se dispersează familia creştină, Maica Domnului plânge. Numai anul trecut în România au fost 26 de mii de divorţuri. Şi câte mii de copii nu au rămas traumatizaţi. Este o tragedie, dar pentru copii acest lucru este ucigător, a afirmat mitropolitul.
În opinia mitropolitului, o altă cauză a destrămării familiilor românilor este exodul tinerilor către alte ţări."
 

×
Subiecte în articol: biserica copii romani romani divort Europa
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close