Antena 3 CNN Actualitate Social Care este starea persoanei rănite în urma incidentului feroviar din județul Hunedoara - VIDEO

Care este starea persoanei rănite în urma incidentului feroviar din județul Hunedoara - VIDEO

Care este starea persoanei rănite în urma incidentului feroviar din județul Hunedoara - VIDEO
23 Dec 2018   •   12:44

Ultimele trei vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat, duminică dimineața, în zona localității Băiești din județul Hunedoara.

În urma incidentului feroviar, o femeie, în vârstă de 58 de ani, a fost rănită. A fost transportată la spitalul din Petroșani, iar ulterior a fost transferată la spitalul din Deva, unde a intrat direct în sala de operații.

Medicii spun că femeia are multiple fracturi la nivelul mâinilor, dar starea ei generală este bună. 

„S-au găsit în cele două vagoane 20 de persoane. Una dintre ele a fost aruncată din tren. Este pe drum spre spital. Persoanele care au fost în cele două vagoane au fost transportate spre alte gări pentru a-și continua drumul”, a spus Raed Arafat, pentru Antena 3. 

Citește și: Raed Arafat, noi detalii despre trenul deraiat în județul Hunedoara: „O persoană a fost aruncată din tren”

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, solicită de urgenţă Agenţiei de Investigare Feroviară Română (AGIFER) investigarea cu prioritate a incidentului feroviar produs duminică la Băieşti şi comunicarea rezultatelor investigaţiei, chiar dacă ne aflăm în perioada zilelor libere dinaintea Crăciunului, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Trei vagoane ale trenului IR 1821 Bucureşti Nord - Arad, au deraiat, duminică, 23 decembrie la intrarea în staţia Băieşti, judeţul Hunedoara.

×
Subiecte în articol: tren deraiat Hunedoara
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close