Antena 3 CNN Actualitate Social Catedrala Neamului, batjocorită pe Google Maps: "Catedrala Prostirii Neamului Românesc" și ”Catedrala Șpăgii”

Catedrala Neamului, batjocorită pe Google Maps: "Catedrala Prostirii Neamului Românesc" și ”Catedrala Șpăgii”

Catedrala Mântuirii Neamului apare pe  Google Maps cu denumirea "Catedrala Prostirii Neamului Românesc". Astfel de modificări pot fi făcute de utilizatori. 

Catedrala Neamului, batjocorită pe Google Maps: "Catedrala Prostirii Neamului Românesc" și ”Catedrala Șpăgii”
03 Mai 2020   •   09:40

Nu este primul incident de acest fel în care este implicată compania Google. Recent localităţile din partea de sud a ţării erau plasate de Google în Valahia, nu în România.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe, cel care a făcut public jignirea adusă ortodocşilor pe Google Maps denunţă "noul anti-creştinism totalitar".

"Când vă spun că noul anti-crestinism totalitar este un pericol real si direct vă luati de mine! Da, anarho-bolsevismul secularist, cu apucaturi fascistoide indoite de aerul împuțit de joint-uri, este o realitate a postmodernismului marcat de aneantizare și lipsă de omenie! Cineva a intervenit în cel mai stupid mod posibil pe harta google cu un mesaj ofensator la adresa întregii comunități ortodoxe românești. Este primul pas în violența simbolică la care Biserica Neamului Românesc este tot mai expusă de către noii extremiștii!", scrie deputatul pe Facebook.

De asemenea, au apărut ulterior denumiri, cum ar fi ”Catedrala Falei Patriarhului” și ”Catedrala șpăgarilor!”.

×
Subiecte în articol: Google Maps catedrala neamului catedrala
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close