Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant la Roma. O româncă a fost la un pas de moarte după ce a fost atacată de iubit cu cuțitul

Caz șocant la Roma. O româncă a fost la un pas de moarte după ce a fost atacată de iubit cu cuțitul

Caz șocant la Roma. O româncă a fost la un pas de moarte după ce a fost atacată de iubit cu cuțitul
19 Iun 2019   •   20:39

O româncă a fost la un pas de moarte, la Roma, după ce a fost atacată cu un cuţit de fostul iubit. Bărbatul, tot un român, nu a reuşit decât să o rănească pe aceasta, după ce femeia s-a ferit cu toată puterea de furia lui.

Totul s-a întâmplat pe o stradă din Roma, acolo unde bărbatul de 40 de ani a vrut să o omoare pe fosta lui parteneră, o româncă de 50 de ani. Românul a făcut înainte puşcărie, iar femeia a decis să renunţe la relaţia cu el în această perioadă, potrivit  spynews.ro.

Ieşit din spatele gratiilor, românul a avut o singură ţintă. Să se răzbune pe femeia pe care a iubit-o. Acesta a urmărit-o şi a atacat-o cu un cuţit, vrând să o taie la gât, însă aceasta s-a ferit şi a fost tăiată la nas. Deşi femeia i-a rugat pe vânzătorii din magazinele din zonă să o lase să se refugieze în interior, pentru a scăpa de furia bărbatului, nimeni nu a vrut să o ajute.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close