Antena 3 CNN Actualitate Social Caz tragic în județul Dâmbovița. O femeie a murit de oboseală, muncind de dimineaţă până seara ca să-şi poată creşte fiica

Caz tragic în județul Dâmbovița. O femeie a murit de oboseală, muncind de dimineaţă până seara ca să-şi poată creşte fiica

Caz tragic în județul Dâmbovița. O femeie a murit de oboseală, muncind de dimineaţă până seara ca să-şi poată creşte fiica
04 Sep 2018   •   11:28

O tânără de 34 de ani a fost găsită fără viață, prăbuşită în bucătăria casei.

Rudele spun că femeia, mama a unei fetiţe de zece ani, muncea din greu alături de soţul ei să îşi ridice casa unde se mutaseră recent.

Apropiaţii ei povestesc că trudea la muncile câmpului, zi de zi, să pună bani deoparte. Medicii legişti au stabilit cauza morţii, dar vor investiga şi posibile maladii, încă nedepistate, ale femeii.

Femeia era de fel din Olt, dar se stabilise de doi ani, împreună cu soţul şi fiica lor, în comuna Brezoaele din Dâmboviţa. Şi-au cumpărat un teren la marginea satului şi au reuşit să ridice o casă de care erau tare mândri. Mai aveau însă de făcut multe prin gospodărie, aş aca munceau din greu.

Apropiaţii femeii sunt în stare de şoc şi nu îşi revin după moartea fulgerătoare a acesteia. Povestesc că muncea de dimineaţă până seara în arşiţa soarelui, la câmp, şi nu s-a plâns că ar avea vreo suferinţă, scrie stirileprotv.ro.

Femeia a fost găsită de fiica ei, duminică seara, prăbuşită în bucătărie. Copila a strigat după ajutor, iar tatăl ei a venit repede să vadă ce s-a întâmplat. Când şi-a găsit soţia fără suflare a sunat disperat la 112. Salvatorii nu au mai reuşit însă să o readucă la viaţă.

×
Subiecte în articol: femeie Dambovita oboseala fiica
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close