Antena 3 CNN Actualitate Social Ce a pățit un bărbat care și-a instalat hamacul într-un parc din București. „L-am rugat să îmi spună ce lege încalc, dar...”

Ce a pățit un bărbat care și-a instalat hamacul într-un parc din București. „L-am rugat să îmi spună ce lege încalc, dar...”

Ce a pățit un bărbat care și-a instalat hamacul într-un parc din București. „L-am rugat să îmi spună ce lege încalc, dar...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Iun 2018   •   16:20

Un tânăr a mers cu hamacul într-un parcdin București, unde a vrut să se relaxeze. Însă liniștea a durat numai 30 de minute.

„La 30 de minute dupa ce mi-am pus hamacul, a venit un agent de la politia locala sa imi zica ca este interzis acest lucru. L-am rugat sa imi spuna ce lege incalc, dar nu a stiut sa imi raspunda”, scrie tânărul pe Facebook.

El mai povestește că polițistul i-a cerut buletinul și a mers la mașină să-i ia datele, apoi și-a chemat încă doi colegi și, după ce s-a consultat cu aceștia, i-a comunicat tânărului că, prin instalarea hamacului în parc, încalcă o hotărâre a primăriei.

„In niciun moment nu mi-a zis ca a intocmit un proces verbal. In niciun moment nu mi-a zis sa il semnez”, bărbatul Dragos Isarescu.

Conform procesului verbal, bărbatul a primit amenda pentru ”Desfășurarea de activități economice, de turism și agrement neautorizate, pe toate categoriile de spații verzi definite conform legii”.

 

×
Subiecte în articol: parc
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close