Antena 3 CNN Actualitate Social Ce au descoperit anchetatorii în cazul exploziei de la Neamț, în urma căreia a murit un tânăr

Ce au descoperit anchetatorii în cazul exploziei de la Neamț, în urma căreia a murit un tânăr

Ce au descoperit anchetatorii în cazul exploziei de la Neamț, în urma căreia a murit un tânăr
28 Noi 2018   •   14:41

Furtunul care alimenta aragazul cu gaz metan a fost secţionat, acest lucru fiind stabilit în cazul exploziei de la Piatra Neamţ, judeţul Neamţ, unde un tânăr a fost rănit grav şi apoi a murit la un spital din Belgia, la începutul lunii noiembrie. Anchetatorii iau în calcul şi varianta sinuciderii.

În urma unei constatări tehnico-ştiinţifice, s-a stabilit că furtunul de gaz care alimenta aragazul din apartamentul din Piatra Neamţ, unde s-a produs explozia de la începutul lunii noimebrie, când un tânăr de 20 de ani a fost rănit grav, a fost secţionat.

Citiți și Explozie puternică într-un bloc din Piatra-Neamț. Autoritățile intervin de urgență

„A fost făcută o constatare tehnico-ştiinţifică în cadrul Inspectoratului de Poliţie Neamţ. A rezultat că furtunul de alimentare a aragazului cu gaz metan a fost secţionat. A rezultat, de asemenea, din anchetă, că în baie s-a produs arcul electric, acolo a fost sursa exploziei, probabil în urma acţionării întrerupătorului”, a spus Laurenşiu Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

Citiți și Detaliul șocant găsit în apartamentul mistuit de foc în Piatra-Neamț. Ce ironie!

Ancheta nu a ajuns, încă, la final, mai multe persoane fiind audiate, nefiind exclusă varianta sinuciderii. Tânărul de 20 de ani, care a fost rănit grav după explozie a fost operat la Iaşi, apoi a fost transferat la un spital din Belgia, din cauza arsurilor grave pe 70 la sută din suprafaţa corpului.

În data de 8 noiembrie, tânărul a murit.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close