Antena 3 CNN Actualitate Social Ce spune psihologul despre profesorul care și-a sărutat pasional eleva în clasă: „Nu este doar un sărut, ci inițierea unui act sexual”

Ce spune psihologul despre profesorul care și-a sărutat pasional eleva în clasă: „Nu este doar un sărut, ci inițierea unui act sexual”

Ce spune psihologul despre profesorul care și-a sărutat pasional eleva în clasă: „Nu este doar un sărut, ci inițierea unui act sexual”
Sursa foto: Foto: Vasile Dale
31 Mai 2018   •   10:57

Semnal de alarmă după imaginile şocante în care un profesor sărută o elevă în faţa clasei.

Efectele psiho-emoţionale asupra copiilor sunt devastatoare, iar cazul de la Sighetul Marmaţiei nu este izolat, spune unul din psihologii care se confruntă cu asemenea situaţii.

Întâmplarea aduce în discuţie o problemă mai veche: lipsa unei educaţii sexuale în şcoli.

„Este un act absolut nepermis și să nu ne imaginăm că este un caz izolat, este doar un caz semnalat. Astfel de derapaje nu au voie să se producă, probabil ca acest profesor nu știe la ce se supune adolescenta. Efectele psiho-emoționale sunt foarte puternice. Mă confrunt cu astfel de cazuri. Nu este doar un sărut, ci inițierea unui act sexual, profesorul o strânge de fund pe tânără. Cu siguranță această persoană are niște deviații comportamentale pe care le-ar fi putut rezolva”, a susținut psihologul Lorena Diaconescu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: psiholog psiholog
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close