Antena 3 Actualitate Social Ce spune psihologul despre profesorul care și-a sărutat pasional eleva în clasă: „Nu este doar un sărut, ci inițierea unui act sexual”

Ce spune psihologul despre profesorul care și-a sărutat pasional eleva în clasă: „Nu este doar un sărut, ci inițierea unui act sexual”

31 Mai 2018   •   10:57
Ce spune psihologul despre profesorul care și-a sărutat pasional eleva în clasă: „Nu este doar un sărut, ci inițierea unui act sexual”
Sursa foto: Foto: Vasile Dale

Semnal de alarmă după imaginile şocante în care un profesor sărută o elevă în faţa clasei.

Efectele psiho-emoţionale asupra copiilor sunt devastatoare, iar cazul de la Sighetul Marmaţiei nu este izolat, spune unul din psihologii care se confruntă cu asemenea situaţii.

Întâmplarea aduce în discuţie o problemă mai veche: lipsa unei educaţii sexuale în şcoli.

„Este un act absolut nepermis și să nu ne imaginăm că este un caz izolat, este doar un caz semnalat. Astfel de derapaje nu au voie să se producă, probabil ca acest profesor nu știe la ce se supune adolescenta. Efectele psiho-emoționale sunt foarte puternice. Mă confrunt cu astfel de cazuri. Nu este doar un sărut, ci inițierea unui act sexual, profesorul o strânge de fund pe tânără. Cu siguranță această persoană are niște deviații comportamentale pe care le-ar fi putut rezolva”, a susținut psihologul Lorena Diaconescu la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close