Antena 3 CNN Actualitate Social Cele mai rare rase de câini vor fi prezentate în premieră în România

Cele mai rare rase de câini vor fi prezentate în premieră în România

Cele mai rare rase de câini vor fi prezentate în premieră în România
Sursa foto: FOTO: pixabay
08 Sep 2017   •   10:35

Două rase foarte rare de câini, Continental Bulldog și Lancashire Heeler, vor fi prezentate în premieră la a XII-a ediție a Dracula Dog Show, care se va desfășura la Târgu Mureș, sâmbătă și duminică, a anunțat organizatorul evenimentului, Lokodi Csaba Zsolt, președinte al Asociației Chinologice a Județului Mureș.

El a precizat că expozițiile din acest an de la Dracula Dog Show înregistrează și un număr record de 62 de exemplare înscrise la rasa Ciobănesc de Asia Centrală.

„Expozițiile canine Dracula Dog Show din acest an își păstrează caracterul de internaționalitate prin prezența expozanților din Ungaria, Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Norvegia, Finlanda, Franța, Suedia, Estonia, Austria, Italia, Serbia, Croația și multe alte țări. Vor fi prezentate și arbitrate peste 150 de rase omologate internațional, în cadrul celor patru expoziții naționale și a două expoziții  internaționale. Ca în fiecare an, expoziția își păstrează originalitatea și prin prezența unor rase foarte rare. În acest an vom avea plăcerea de a vedea exemplare din rase în curs de omologare cum ar fi Continental Bulldog și Lancashire Heeler ”, a adăugat Lokodi.

Evenimentele vor debuta sâmbătă dimineața, la ora 9,00, cu două expoziții naționale CAC (Certificat de Aptitudini pentru Campionat) și vor continua după-amiaza, de la ora 16,00, cu expoziția internațională Dracula.

Duminică sunt anunțate două expoziții naționale CAC, urmate de o expoziție internațională, de la ora 11,00, iar Programul de Best in show va avea loc în Parcul Municipal, de la ora 15,00.

La ediția a XII-a a Dracula Dog Show vor fi prezenți arbitri din Lituania, Olanda, Finlanda, Suedia, Cipru, Grecia, Puerto Rico, Danemarca, Irlanda, Azerbaidjan, Ungaria și România.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close