CFR a vândut 500 de bilete, la un tren cu un singur vagon. „S-a format lanţ de oameni în faţa trenului pentru că nu sunt locuri” - FOTO

10 Sep 2018   •   15:22
CFR a vândut 500 de bilete, la un tren cu un singur vagon. „S-a format lanţ de oameni în faţa trenului pentru că nu sunt locuri” - FOTO Foto: Facebook/Cezara-Ștefania Naamah

CFR Călători a pus la dispoziție un singur vagon pentru 500 de persoane, pe ruta Mangalia-Constanţa. Călătorii au făcut scandal și nu au lăsat trenul să plece din stație.

Măsura a fost luată de conducerea CFR Călători care a trecut la regimul de extrasezon al mersului trenurilor pe litoral. Acesta a fost motivul pentru care sute de oameni ar fi trebuit să circule, luni, cu trenul Regio 8386 pe ruta Mangalia – Constanţa, tren care avea în componenţă un singur vagon.

„Suntem de peste 30 de minute la Eforie Nord. Toţi cu bagajele în braţe şi pe unde nici nu ştiu. 1 singur vagon. Primele 2 trenuri pe care am fi putut să le luăm de la Constanţa... duse. S-a format lanţ de oameni (minim 50) în faţa trenului pentru că nu sunt locuri. Poliţiştii fumează cu cei de la CFR şi povestesc amintiri din copilărie... Gabi a fost cumva lansat în cealaltă parte a vagonului şi eu pe-aici. CFR CĂLĂTORIE PLĂCUTĂ”, scrie Cezara, pe contul său de Facebook.
 

Parteneri
x close