Antena 3 CNN Actualitate Social Cine e de fapt iubita lui Radu Mazăre

Cine e de fapt iubita lui Radu Mazăre

Cine e de fapt iubita lui Radu Mazăre
08 Mai 2019   •   23:41

Pe Radu Mazăre îl știe toată lumea, dar cine este femeia care i-a fost alături de mai bine de 10 ani și care îi conduce afacerea din Madagascar? Fostul edil și-a lăsat hotelul pe mâni bune, Roxana, iubita lui, fiind managerul locației.

Roxana Mihalache este iubita oficială a fostului edil de peste 18 ani, în ciuda infidelităţilor constante ale acestuia. Partenera lui Mazăre a abandonat o carieră de model și a renunțat și la o afacere în România, pentru a avea grijă de resortul lui Mazăre din Madagascar. Aceasta este înaltă și frumoasă, având în vedere că a fost model, blondă, cu ochii deschiși la culoare și are un zâmbet larg care se pare că l-a fermecat cu totul pe Radu Mazăre. 

Nici ea nu se lasă mai prejos, fiind extrem de atentă cu partenerul ei, în perioadele în care aceasta trece prin momente neplăcute, fiind certat cu „legea” de mai multe ori, scrie click.ro. 

„Nu i-am adus nici nisip, nici scoici. Nu i-am adus decât fructe, legume, mâncare și atâta tot, cărți de citit (..) Starea lui este bună, așteaptă să facă contestație”, spunea Roxana în 2015, când il vizita pe acesta în arest. În plus, iubita lui a povestit, la momentul respectiv, că este tristă fără el în fiecare zi când cei doi nu se văd. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close