Antena 3 CNN Actualitate Social Cine e Mihai Pleșu, fiul filosofului Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri

Cine e Mihai Pleșu, fiul filosofului Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri

Cine e Mihai Pleșu, fiul filosofului Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri
Sursa foto: foto: Wowbiz.ro
05 Apr 2019   •   12:10

Mihai Pleșu, unul dintre cei doi copii ai filosofului Andrei Pleșu, a fost ridicat vineri într-un scandal cu droguri.

A copilărit în Balta Albă, cu băieții din Ilioara, mulți dintre tovarășii lui de atunci ajungind, dupa ’90, după gratii. A fost căsătorit de patru ori, de două ori cu aceeași femeie, dar a divorțat de fiecare dată: "Taică-miu îmi zice: 'Tu ai un hobby: din când în când, te mai insori'“, relata acesta într-un  interviu pentru kmkz.ro.

"M-a pocnit o singură dată, cînd o făcusem lată rău de tot, era să rămîn repetent. M-a pocnit la modul că mi-a dat cu cărţile în cap, eram în clasa a opta, tot într-a opta, a fost un an greu. Însă ţin minte şi-acum că şi eu, şi Matei am avut o teamă, dar teama pe care ţi-o dă respectul faţă de cineva. Ţi-era ruşine. Am fi preferat să ne bată. Cînd taică-miu se punea să ne ţină discursuri, era groasă rău, ne spunea că ducem vieţi mediocre. Eu duceam o viaţă de cowboy şi Matei ducea o viaţă de subinginer, aşa eram repartizaţi. Şi acum ne mai aduce aminte, cîteodată, treaba asta“ a mai adaugat el.

Mihai Pleșu a atras atenția presei și pentru tatuajele sale uriașe, unul aducând aminte de cele purtate și de Yakuza, mafia japoneză.

Andrei Pleșu mai are un fiu, pe Matei.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close