Antena 3 Actualitate Social Cine este și cum arată soția premierului României. Mihaela Orban are o carieră total diferită de soțul ei

Cine este și cum arată soția premierului României. Mihaela Orban are o carieră total diferită de soțul ei

de Maria Sabu    |    02 Iul 2020   •   06:39
Cine este și cum arată soția premierului României. Mihaela Orban are o carieră total diferită de soțul ei

Deși Ludovic Orban este în centru atenției soția sa este o persoană destul de discretă în ceea ce privește aparițiile în spațiul public. Aceasta are o carieră total diferită de cea a premierului.

Mihaela Orban este psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală, dar și consilier în cadrul unei fundații ce se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră.

Dacă vorbim despre veniturile familiei Orban și ne uităm pe declarația de avere, politicianul deține un apartament în Bucureşti, o casă în Dobroiești, județul Ilfov şi un autoturism marca Volkswagen Passat, cumpărat în anul 2007.

Orban nu deține bijuterii, obiecte sau colecții de artă, în schimb liberalul are conturi și depozite bancare.

Ludovic si Mihaela Orban au o căsnicie frumoasă. Cei doi sunt căsătoriți de ani de zile și au împreuna un fiu, Tudor.

Tudor este student și este atras de științele exacte. Premierul mărturisea într-un interviu că a ales să își crească fiul într-un spirit liber. Tudor este lăsat să depășească piedicile puse de viață.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close