Antena 3 CNN Actualitate Social Codul portocaliu de ploi torențiale s-a prelungit. ISU București-Ilfov, avertisment pentru cetățeni: Oamenii să stea în case!

Codul portocaliu de ploi torențiale s-a prelungit. ISU București-Ilfov, avertisment pentru cetățeni: Oamenii să stea în case!

Codul portocaliu de ploi torențiale s-a prelungit. ISU București-Ilfov, avertisment pentru cetățeni: Oamenii să stea în case!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Mai 2019   •   17:41

Codul portocaliu de furtună în București s-a prelungit până la 19:30. ISU București-Ilfov a transmis un mesaj pentru cetățeni, prin care îi anunță să rămână pe cât posibil în casă și să evite deplasările pe lângă schele și panouri publicitare.

”Echipajle noastre intervin în mai multe locații, atât din municipiul București, cât și din județul Ilfov, pentru extragerea apei acumulate în case, curți, dar și pe străzi. E vorba despre subsoluri inundate. Colegii intervin atât cu autospecialele de stingere, care au capacitate de extragere a apei, dar și cu motopompe transportabile. Intervenim pe mai multe străzi în orașul Pantelimon, dar și în București, în Sectorul 2. Avem raportate blocări în trafic. Noi rugăm participanții la trafic să faciliteze trecerea autospecialelor. Fac precizarea că ISU București-Ilfov a trimis pe panourile din Capitală, dar și pe canalele de social-media. Noi rugăm ca oamenii să rămână în casă, să evite deplasarea prin dreptul schelelor, panourilor publicitare”, a declarat Bogdan Toma, purtător de cuvânt ISU București.

Imagini din Dobroești

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close