Antena 3 Actualitate Social Coincidență? Cioacă și Răzvan Ciobanu accidente similare. Maria Vasi: Traiectoria a fost aceeași

Coincidență? Cioacă și Răzvan Ciobanu accidente similare. Maria Vasi: Traiectoria a fost aceeași

11 Mai 2019   •   22:21
Coincidență? Cioacă și Răzvan Ciobanu accidente similare. Maria Vasi: Traiectoria a fost aceeași

Circumstanțele în care a avut loc accidentul lui Răzvan Ciobanu sunt departe de a fi lămurite. Avocatul designerului cere audierea celor din anturajul lui.

Sunt oameni dubioși în preajma cărora Ciobanu nu se simțea deloc bine.

Nu e primul accident care are loc în asemenea circumstanțe. Sunt multe semne de întrebare și în legătură cu un moment ciudat, ăn care Cristian Cioacă a fost implicat într-un accident similar.

”Când am văzut accidentul lui Ciobanu nu puteam să nu îmi amintesc traietoria identică a autoturismului în care eram eu și Cristian Cioacă. Nu aveam nicio probă, de aceea nu am vorbit despre acest aspect. Eram în 2012. Era liniște în dosarul de furt, mă însoțea pentru anumită cauză. Era în mașină și nepotul meu. 

La un moment dat o mașină ne-a lovit roata din față, ne-a scos de pe carosabil. Autoturismul mergea pe o traiectorie necunoscută. A avut același drum. Mașina noastră s-a oprit sub un podeț. Atunci au venit serviciile de tractare. Traiectoria a fost similară ca cea a lui Ciobanu. 

Nu știu dacă a fost intenționată scoaterea noastră de pe carosabil. ”, a declarat Maria Vasi, exclusiv la Antena 3.

×

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în luna octombrie

 

 

Prognoza meteorologilor pentru următoarele săptămâni

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close