Coincidență stranie în cazul tânărului împuşcat în cap de un polițist la Vaslui. Cine era victima

15 Mar 2018   •   17:09
Coincidență stranie în cazul tânărului împuşcat în cap de un polițist la Vaslui. Cine era victima Foto: Vremea Noua

Coincidență șocantă în cazul tânărului împuşcat mortal la Vaslui, după ce a fugit de un echipaj rutier. Victima este nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Poliţistul care a tras cu arma este tocmai agentul care l-a denunţat de DNA pe subcomisarul Munteanu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au confirmat că poliţistul care ar fi împuşcat accidental tânărul de 26 de ani care nu a oprit, deşi a fost somat, este agentul Mihai Vizitiu, din cadrul Biroului Rutier Vaslui. 

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, care vor face încadrarea juridică a faptei în urma stabilirii împrejurărilor în care s-a produs moartea tânărului de 26 de ani. Victima, Adrian Munteanu, este din localitatea Puşcaşi şi este nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui, subcomisarul Iulian Munteanu, informează Adevarul.ro.  

Iulian Munteanu şi-a pierdut funcţia, fiind arestat pentru o vreme pentru fapte de corupţie, printre denunţătorii săi fiind agentul Mihai Vizitiu.
 

Parteneri
x close