Antena 3 Actualitate Social Comandament special pentru gropile din București. Gabriela Firea: Străzile trebuie reparate de urgență

Comandament special pentru gropile din București. Gabriela Firea: Străzile trebuie reparate de urgență

11 Apr 2018   •   11:18
Comandament special pentru gropile din București. Gabriela Firea: Străzile trebuie reparate de urgență

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament special pentru gropile din București. Primarul vrea ca toate străzile să fie reparate, pentru a nu mai exista niciun risc pentru șoferi. 

„Trebuie să acționăm energic pentru a discuta și a stabli încă o dată ce avem de făcut. În primul rând, în ceea ce privește gropile, seriozitate maximă solicit. Eu știu că ați monitorizat deja și avem o situație foarte clară a gropilor, a acestor cratere de pe străzile și trotuarele Capitalei”, a spus Gabriela Firea. 

Firea a mai precizat și că liberalii blochează lucrări în Capitală pentru că au interese ascunse alături de firmele apropiate.

„Aș face o paranteză și aș dori să explic bucureștenilor că dacă domnii consilieri generali din opoziție, în special cei din partea PNL, ar fi înțeles că este în interesul cetățenilor să rezolvăm cât mai rapid aceste probleme, însă din nefericire, din cauza unor oameni care se gândesc. Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Bușoi, dar și la domnul președinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost și viceprimar al Capitalei și parcă a uitat cât de greu se conduce o primărie. Dacă domnii de la PNL nu se opuneau din răsputeri unui tip de administrație modern, noi am fi dat aceste lucrări către firmele proprii, nu am fi mers pe vechile contracte, mult mai costisitoare pentru bucureșteni.

Vom face un calcul și vom vedea cât ar fi costat asfaltările din această primăvară cu propriile companii și cât va costa acum factura pe vechile contracte, iar diferența o vom imputa consilierilor generali ai PNL și domnului Ludovic Orban.
Din cauza celor de la PNL, noi trebuie să ne rugăm, din nou, de vechii constructori și să fim așa cum zicea un celebru personaj politic: cu căciula în mână.Consilierii generali ai PNL au interese personale, au interese cu firmele de casă și nu vor să se oprească. Ei o duc foarte bine, cu vacanțe exotice, cu haine de firmă, ei o duc foarte bine”, a declarat Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea gropi

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close