Cozi interminabile au fost la stația de metrou Pipera, după modernizarea instalațiilor de control acces

19 Iul 2017   •   12:32
Cozi interminabile au fost la stația de metrou Pipera, după modernizarea instalațiilor de control acces Foto: Antena 3.ro

Cozi interminabile s-au format la stația de metrou Pipera, marți după amiază, după ce Metrorex a modernizat instalaţiile de control acces. Stația a fost închisă în weekend pentru modernizări și a fost deschis luni, cu o zi mai devreme decât era prevăzut.

Potrivit Digi 24, coada s-ar fi format din mai multe motive. Turnicheții noi se deschid mult mai greu decât cei vechi. În plus, mulți călători introduc cartela de acces așa cum erau obișnuiți, însă Metrorex a făcut modificări, așa că, acum, călătorii trebuie să introducă cartela invers față de cum este inscripționat. 

Staţia de metrou Pipera a fost închisă circulaţiei timp de două zile, sâmbătă şi duminică, timp în care au fost făcute eforturi pentru ca lucrările de modernizare a instalaţiilor de control acces să fie finalizate mai repede decât a fost preconizat în ultimul calendar înaintat de către constructor. În perioada 15 - 17 iulie, trenurile de metrou au circulat cu călători doar până la/de la staţia Aurel Vlaicu.

 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close