Antena 3 CNN Actualitate Social Cozi interminabile au fost la stația de metrou Pipera, după modernizarea instalațiilor de control acces

Cozi interminabile au fost la stația de metrou Pipera, după modernizarea instalațiilor de control acces

Cozi interminabile au fost la stația de metrou Pipera, după modernizarea instalațiilor de control acces
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
19 Iul 2017   •   12:32

Cozi interminabile s-au format la stația de metrou Pipera, marți după amiază, după ce Metrorex a modernizat instalaţiile de control acces. Stația a fost închisă în weekend pentru modernizări și a fost deschis luni, cu o zi mai devreme decât era prevăzut.

Potrivit Digi 24, coada s-ar fi format din mai multe motive. Turnicheții noi se deschid mult mai greu decât cei vechi. În plus, mulți călători introduc cartela de acces așa cum erau obișnuiți, însă Metrorex a făcut modificări, așa că, acum, călătorii trebuie să introducă cartela invers față de cum este inscripționat. 

Staţia de metrou Pipera a fost închisă circulaţiei timp de două zile, sâmbătă şi duminică, timp în care au fost făcute eforturi pentru ca lucrările de modernizare a instalaţiilor de control acces să fie finalizate mai repede decât a fost preconizat în ultimul calendar înaintat de către constructor. În perioada 15 - 17 iulie, trenurile de metrou au circulat cu călători doar până la/de la staţia Aurel Vlaicu.

 
 

×
Subiecte în articol: cozi pipera metrou statie
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close