Antena 3 Actualitate Social Închisoare pe viață pentru Margareta, românca ce a îngrozit Italia: Și-a torturat, incendiat și îngropat prietena! 

Închisoare pe viață pentru Margareta, românca ce a îngrozit Italia: Și-a torturat, incendiat și îngropat prietena! 

de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   10:55
Închisoare pe viață pentru Margareta, românca ce a îngrozit Italia: Și-a torturat, incendiat și îngropat prietena! 

Sentință maximă în Italia pentru Margareta Buffa, românca acuzată de uciderea prietenei ei, Nicolera Indelicato, în vârstă de 25 de ani, și ea de origine română.

Judecătorii Curții din Trapani (sudul Italiei), au anunțat sentința finală, luni, 1 februarie, la ora locală 17.00, potrivit știridiaspora.ro.
Instanța a dispus, pe lângă pedeapsa cu închisoarea și plata a câte 80.000 de euro cu titlul de daune pentru mama, tatăl și fratelei Nicolettei, prezenți în sală la momentul pronunțării sentinței. Și Margareta a asistat la citirea sentinței prin videoconferință din Închisoarea Agrigento, unde este închisă.

Avocata româncei a declarat că va ataca sentința, întrucât crede în nevinovăția clientei sale. Nu de aceeași părere este și avocatul părții adverse.

„Acum este clar. Margareta este o escortă plătită și a dorit să o implice și pe Nicoletta în ringul ei de prostituție", a declarat Giacomo Frazzitta, avocatul familiei Indelicato.

Cruzime fără margini

Ambele fete erau adoptate din România de familii de italieni și fuseseră prietene ani în șir. Potrivit unor martori, Margareta o folosise pe Nicoletta „ca bancomat”, până când, în cele din urmă, au intrat în conflict și decis să-i ia viața.

Medicii legiști au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara. În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr. Se pare că tânăra era deja moartă când a fost stropită cu benzină şi apoi incendiată. 

Românca a avut și un complice în persoana lui Carmelo Bonetta, care a primit 30 de ani de închisoare după ce și-a recunoscut faptele.

×
Subiecte în articol: Italia

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close