Antena 3 CNN Actualitate Social Cristi avea 13 ani și știa că o să moară, așa că a scris un jurnal de rămas bun pentru Adelina, „mama” care i-a dăruit cei mai frumoși 11 ani din viața lui

Cristi avea 13 ani și știa că o să moară, așa că a scris un jurnal de rămas bun pentru Adelina, „mama” care i-a dăruit cei mai frumoși 11 ani din viața lui

Cristi avea 13 ani și știa că o să moară, așa că a scris un jurnal de rămas bun pentru Adelina, „mama” care i-a dăruit cei mai frumoși 11 ani din viața lui
Sursa foto: Foto: captura Pro TV
07 Apr 2019   •   21:39

Cristi avea 13 ani și știa că o să moară, așa că a scris un jurnal de rămas bun pentru Adelina, „mama” care i-a dăruit cei mai frumoși 11 ani din viața lui.

L-a luat din spital unde a fost abandonat de părinții naturali pentru că nu era „normal”. Adelinei nu i-a păsat și au luptat împreună pentru vindecarea lui. Nu voia să creadă că într-o zi va rămâne fără el. 

Cu toate acestea, Cristi a știut, așa că a început să scrie un jurnal de rămas bun pentru „mama” lui, „30 de secunde până în Rai, iar lumea vrea să mai stai”.

„Te rupe durerea, e momentul ăla în care te trezeşti dimineaţă şi în care a fost o liniște. După Cristi ăla al meu urla în faţa mea şi urlam şi eu, şi au venit şi cei de la ambulanţă şi am momentul ăla atât de clar. Și l-au resuscitat şi mi-au zis că nu îşi mai revine şi nici atunci nu realizam moartea lui Cristi. Mă trezeam în fiecare dimineaţă şi nu-l mai aveam. El m-a anunţat că o să moară, numai că eu nu eram în stare să văd asta ", a declarat Adelina pentru stirileprotv.ro.

Au trecut cinci ani de atunci, iar Adelina s-a luptat să meargă mai departe, iar puterea ei are şi un nume: Andrei - un băieţel lepădat şi el în acelaşi spital în care l-a găsit pe Cristi. Pe el a reușit să îl salveze după o operație. Iar acum copilul se simte bine. 

 


 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close