Antena 3 CNN Actualitate Social Cristi Brancu, despre scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu: „I-aș recomanda o consiliere psihologică”

Cristi Brancu, despre scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu: „I-aș recomanda o consiliere psihologică”

Cristi Brancu, despre scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu: „I-aș recomanda o consiliere psihologică”
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Iun 2017   •   16:53

Cristi Brancu a vorbit în emisiunea „Esențial”, de la Antena 3, despre scandalul din trafic în care a fost implicat Cristian Boureanu. Fostul deputat i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi l-a lovit pe unul dintre ei. Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce a lovit un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră, pe o stradă din zona pieţei Charles de Gaulle, din Capitală.

„În cazul lui s-au adunat mai multe lucruri. Cariera lui politică a fost oprită. În egală măsură, lucrurile care se spuneau mai demult despre el, faptul că nu a fost foarte blând cu consoartele lui, astea erau niște bârfe pe care nimeni nu le credea. Ce se întâmplă cu acest om care din punct de vedere profesional a căzut, din punct de vedere personal a avut multe dezamăgiri”, a spus Cristi Brancu, realizator Antena Stars.

„Cristi este un om care nu își mai poate stăpâni nervii. I-aș recomanda o consiliere psihologică. Este un om cu foarte multe calități, care nu cred că a făcut lucruri în neregulă în mandatul lui de parlamentar”, a mai precizat Cristi Brancu.

Cristi Brancu, despre scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu

×
Subiecte în articol: cristian boureanu Esential
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close