Antena 3 CNN Actualitate Social Cum a fost pedepsită angajata Kaufland, care a fost filmată întorcând produsele de patiserie cu coada măturii

Cum a fost pedepsită angajata Kaufland, care a fost filmată întorcând produsele de patiserie cu coada măturii

Cum a fost pedepsită angajata Kaufland, care a fost filmată întorcând produsele de patiserie cu coada măturii
30 Mai 2018   •   12:54

Săptămâna trecută, pe reţelele de socializare a făcut vâlvă o filmare cu o angajată a unui magazin Kaufland din Piteşti care întorcea produsele de patiserie cu o coadă de mătură.

Autorităţile s-au autosesizat şi au fost date sancţiuni atât magazinului, cât şi angajatei respective şi colegei care se afla lângă ea şi care a ajutat-o să întoarcă produsele.

”Au fost aplicate două sancţiuni în valoare de 1.200 lei personalului care a manipulat cuptorul de pâine. Au fost amendate strict persoanele care au umblat cu mătura la cuptor. Am verificat, respectivele persoane aveau instructajul făcut, însă nu au respectat normele din instructaj. Au făcut pe propria răspundere ce au făcut acolo”, a declarat dr. Daniel Lupu, directorul DSV Argeş. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş a dat o amendă în cuantum de 10.000 de lei magazinului Kaufland, aflat în cartierul Craiovei din Piteşti. Amenda a fost dată pentru nerespectarea normelor privind protecţia consumatorului, scrie Adevărul.

Citiți și Imagini șocante într-un supermarket! O angajată se folosește de coada măturii ca să întoarcă produsele de patiserie

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close