Daniel din Iași și-a sunat fiica de 18 ani și i-a spus ceva de-a dreptul șocant. Acum va sta după gratii opt ani și jumătate

27 Feb 2019   •   13:44
Daniel din Iași și-a sunat fiica de 18 ani și i-a spus ceva de-a dreptul șocant. Acum va sta după gratii opt ani și jumătate Foto: Pixabay.com

Se întâmpla anul trecut la sfârșitul lunii septembrie. Un bărbat din Iași și-a sunat fiica de 18 ani și i-a făcut o mărturisire de-a dreptul șocantă. Acum va sta după gratii opt ani și jumătate.

Un ieşean de 45 de ani din comuna Şipote, judeţul Iaşi, a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare cu executare fiind găsit vinovat de omor comis asupra unui membru al familiei.

Daniel Roman ar fi comis fapta în data de 23 septembrie, atunci când se afla în domiciliul din localitatea Şipote, alături de nevasta sa. Din cauza unui conflict spontan, individul şi-a strâns nevasta de gât până ce victima s-a asfixiat şi a murit.

După ce a comis fapta, individul şi-a sunat fiica de 18 ani şi a spus ce a făcut, după care a sunat la 112 pentru se denunţa. El nu a putut oferi prea multe detalii referitoare la fapta sa invocând că se afla în stare avansată de ebrietate atunci când a comis-o. Conform vecinilor, victima se întorsese din străinătate cu aproximativ o lună înainte de a fi ucisă. Cei doi soţi erau cunoscuţi în comunitate ca fiind liniştiţi, având doi copii, un băiat şi o fată, scrie Adevărul.

 

 

x close