Antena 3 CNN Actualitate Social De 9 luni sunt pe drumuri! Florin Constantin de la Divertis: „Soţia mea a ajuns la disperare ca şi mine, plânge în fiecare zi”

De 9 luni sunt pe drumuri! Florin Constantin de la Divertis: „Soţia mea a ajuns la disperare ca şi mine, plânge în fiecare zi”

De 9 luni sunt pe drumuri! Florin Constantin de la Divertis: „Soţia mea a ajuns la disperare ca şi mine, plânge în fiecare zi”
Sursa foto: Foto: Facebook/Florin Constantin
11 Mai 2017   •   10:17

De mai bine de nouă luni, celebrul actor Florin Constantin, de la trupa Divertis, stă pe drumuri, după e blocul din Iași în care locuia a ars, în urma unei explozii, potrivit click.ro.

Acum, artistul și soția sa au ajuns în pragul disperării. Asta mai ales pentru că timp de ani de zile Florin Constantin a muncit pentru a avea un acoperiş deasupra capului.

În urma exploziei din august 2016, Florin Constantin şi soţia lui au ajuns să stea printre străini şi să îşi ţină lucrurile în nişte depozite puse la dispoziţie de o companie.

„După nouă luni de când mi-a explodat blocul nu s-a făcut o expertiză, este foarte ciudat tot ce se petrece. Am ajuns la disperare! Stau în gazda oferită E-ON de atât timp! Nimic nu este ca la tine acasă. Neavând casă eşti pe drumuri, aşa văd eu lucrurile.

E un disconfort total, este îngrozitor prin ce trec. Soţia mea a ajuns la disperare ca şi mine, plânge în fiecare zi, stă cu ochii ore întregi la geam şi plânge. Nici eu nu pot să o ajut pentru că nici eu nu stau bine cu psihicul”, ne-a declarat Florin Constantin.

Mai mult, toate aceste probleme și-au pus amprenta pe chipul soţiei actorului. Femeia a încărunţit total, zâmbetul i-a dispărut, iar faţa delicată nu mai e aşa senină.

×
Subiecte în articol: sotia
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close