Antena 3 CNN Actualitate Social Un nou deces în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul creşte la 62 de morţi

Un nou deces în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul creşte la 62 de morţi

Un nou deces în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul creşte la 62 de morţi
de M.Z.    |    15 Dec 2015   •   09:44

Încă o persoană a murit în urma incendiului de la clubul Colectiv din Capitală, astfel că numărul deceselor a ajuns la 62.

Este vorba despre un pacient internat la Spitalul de Arși, care a murit marți dimineață. Victima era în stare critică.

Duminică noapte, o altă pacientă a murit la o clinică din Germania, acolo unde era internată în urma incendiului din clubul Colectiv.
 
Ministerul Sănătăţii a precizat că 63 dintre răniţii care au fost trataţi după incendiul din 30 octombrie în spitale din Capitală au fost externaţi.
 
Alţi 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate, însă trei au decedat în Marea Britanie, trei în Germania, doi în Olanda şi câte unul în Israel şi Austria. 
 
În clinicile din străinatate mai sunt internaţi 22 de pacienţi, printre care un cetățean german. De asemenea, alți patru pacienți au fost externați și se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.
 
În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la fața locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniții internați, au mai decedat 33 de persoane, numărul persoanelor decedate ajungând, în 14 decembrie, la 61.
 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close