Antena 3 Actualitate Social Deputat USR, dezvăluire șocantă despre conversațiile operatorului 112 cu Alexandra Măceșanu: E răvășitor!

Deputat USR, dezvăluire șocantă despre conversațiile operatorului 112 cu Alexandra Măceșanu: E răvășitor!

29 Iul 2019   •   21:03
Deputat USR, dezvăluire șocantă despre conversațiile operatorului 112 cu Alexandra Măceșanu:  E răvășitor!
Sursa foto: Foto: Stelian Ion/ Facebook

Deputatul USR Stelian Ion a afirmat, luni, după audierea reprezentanţilor STS în Comisia pentru apărare, că sunt "răvăşitoare" convorbirile dintre Alexandra şi operatorii 112, adăugând că vor ieşi în cadrul anchetei "nişte disensiuni", pentru că există "un fel de conflict" al declaraţiilor între instituţii.

"Pe de altă parte, ştiţi foarte bine, că astăzi am ascultat acele convorbiri între victimă şi operatori. Vă spun un singur lucru: este răvăşitor, este pur şi simplu devastator şi personal, dar cred că şi colegii mei suntem foarte dezamăgiţi. Cu siguranţă, vor ieşi în cadrul anchetei nişte disensiuni. (...) Spun la modul general, pentru că există un fel de conflict aşa al declaraţiilor între instituţii, în loc să aibă, să facă front comun şi să dea informaţii cu acurateţe către public, faptul că nu au făcut acest lucru a condus la informaţii contradictorii, la informaţii care pot fi şi manipulări la un moment dat, pentru că există interese foarte mari pentru a arunca toată vina pe cealaltă instituţie, aşa încât vă rog să priviţi cu rezerve tot ce vine fără să aibă un caracter oficial. Trebuie să îi facem pe cei din autorităţi să ne spună în mod oficial care sunt datele câtă vreme nu se periclitează ancheta", a afirmat Ion, după şedinţa Comisiei de apărare în care au fost audiaţi reprezentanţii STS.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close