Descoperire șocantă în Cluj. Ce au găsit autoritățile în garsoniera unui bărbat

13 Apr 2018   •   19:54
Descoperire șocantă în Cluj. Ce au găsit autoritățile în garsoniera unui bărbat

Un bărbat de 60 de ani a murit, vineri seară, în garsoniera proprie, care era plină de fum în momentul intervenţiei pompierilor. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat că fumul a provenit de la o tigaie lăsată pe aragazul funcţional. 

"Noi am fost solicitaţi la un incendiu de apartament pe Aleea Parâng, colegii au ajuns la locul intervenţiei şi au constatat că este fum. Au procedat la pătrunderea în locuinţă prin spargerea uşii şi au văzut că în locuinţă era doar fum, nu erau flăcări. Au ventilat locuinţa, au deschis geamurile, au oprit aragazul şi au constatat că o persoană era în stare de inconştienţă în locuinţă. Bărbatul, de 60 de ani, a fost declarat decedat de către medici. Nu se cunoaşte deocamdată cauza decesului. Fumul a fost cauzat de o tigaie care era pe aragaz', a spus Ciprian Cornea. 

Cadavrul bărbatului va fi supus autopsiei şi, potrivit unor surse judiciare, este posibil ca decesul să fi survenit prin asfixiere, din cauza fumului sau din cauza unui infarct.

Sursă: Agerpres
x close