Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă într-un apartament din Bârlad. Un bărbat a fost găsit mort, în stare avansată de putrefacție

Descoperire șocantă într-un apartament din Bârlad. Un bărbat a fost găsit mort, în stare avansată de putrefacție

Descoperire șocantă într-un apartament din Bârlad. Un bărbat a fost găsit mort, în stare avansată de putrefacție
14 Mai 2019   •   14:05

Tragedie în Bârlad, iar pompierii care au pătruns în respectivul apartament au avut un șoc. Au descoperit un bărbat în vârstă de 87 de ani, decedat, aflat în stare avansată de putrefacție. 

Conform primelor informații obținute în cursul anchetei, Vasile B. locuia singur în apartamentul său și nu mai vorbea cu fiica se de mai multe luni de zile. Aceasta a fost sunată de vecini, iar aceștia i-au spus că tatăl său nu a mai fost văzut de mai multe zile. 

Apelul la 112 a fost fãcut la 21.35, iar pompierii l-au descoperit pe bătrân decedat si în stare avansatã de putrefactie. Politistii au deschis un dosar penal de ucidere din culpã, urmând a vedea cu exactitate cauza mortii. Ancheta se desfãsoarã sub coordonarea unui procuror, informează vremeanoua.ro.

„Detașamentul Bârlad a intervenit pentru deblocarea unei persoane din localitate. La fata locului s-a deplasat o autospecialã de stingere cu apã si spumã, subofiterii folosind o scarã culisabilã pentru a pãtrunde în apartament. Pãtrunderea s-a fãcut prin balcon. Dupã intrarea în apartament, pompierii au gãsit într-un dormitor pe proprietarului apartamentului, decedat, în stare de descompunere”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close