Antena 3 Actualitate Social Descoperire stranie în Focșani. Muncitorii unui șantier au găsit un schelet cu o gaură în craniu

Descoperire stranie în Focșani. Muncitorii unui șantier au găsit un schelet cu o gaură în craniu

09 Mai 2019   •   22:43
Descoperire stranie în Focșani. Muncitorii unui șantier au găsit un schelet cu o gaură în craniu

Descoperire șocantă în Focșani. Muncitorii care au început lucrările de decopertare a străzii Dorinel Ghinea au găsit un schelet. În craniul acestuia se vedea o gaură ce pare că a fost provocată de un glonț. 

Muncitorii care efectuau lucrările de reparații în zona ISU Vrancea au găsit oseminte umane. La fața locului au fost săpate mai multe gropi din care anchetatorii au extras osemintele. 

Lucrările au fost oprite și se așteaptă o comisie de la Iași pentru expertiză și alte căutări. La fața locului au ajuns și polițiști, a notat monitorulvn.ro. 

Pe stradă se efectuau lucrări de decopertare, iar în două locuri muncitorii au săpat mai adânc, acolo fiind descoperite osemintele. Direcția de Cultură Vrancea va recomanda supraveghearea arheologică a lucrărilor de construcții. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close