Antena 3 CNN Actualitate Social Detaliul neștiut despre accidentul din județul Timiș, în care șoferul făcea Live pe Facebook

Detaliul neștiut despre accidentul din județul Timiș, în care șoferul făcea Live pe Facebook

Detaliul neștiut despre accidentul din județul Timiș, în care șoferul făcea Live pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook/Florin Muntean
13 Oct 2018   •   12:48

Șoferul unui Audi, care tocmai făcea live pe Facebook din mașina, s-a izbit violent de un tractor nesemnalizat ce mergea în fața lui, către Timișoara, iar în urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens unde s-a lovit de o altă mașină ce mergea regulamentar către Moravița și în care se găseau doi copii.

Șoferul mașinii care era în direct a fost aruncat pur și simplu din autoturism, prin parbriz, la câțiva metri pe câmp.

Pe filmarea care curgea pe pagina de socializare chiar în acele momente se poate observa cum conducătorul auto, de 31 de ani, rula cu o viteza de 160 km/h cu muzica foarte tare în boxe. Izbitura se produce la scurt timp de la pornirea transmisiei live, se aude o zdruncinătură puternică, iar apoi autoturismul se rostogolește. După câteva clipe se aud țipetele îngrozite ale unei femei și se pot vedea oameni care se apropie să acorde primul ajutor, scrie opiniatimisoarei.ro.

Se pare că Florin Muntean nu purta centură de siguranță. La această concluzie au ajuns și prietenii care îl plâng pe Facebook.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close