Antena 3 CNN Actualitate Social Dosar penal în cazul asistentei medicale care a murit împreună cu fetița sa la Maternitatea din Craiova

Dosar penal în cazul asistentei medicale care a murit împreună cu fetița sa la Maternitatea din Craiova

Se face anchetă la Maternitatea din Craiova după ce  o asistenta medicală din Gorj și copilul pe care l-a născut, au murit. Cauzele deceselor nu sunt cunoscute cu exactitate, însă polițiștii fac certecetari pentru moarte suspectă. 

Dosar penal în cazul asistentei medicale care a murit împreună cu fetița sa la Maternitatea din Craiova
Sursa foto: Pixabay
23 Mai 2020   •   19:47

Asistenta medicală, in vârstă de 28 de ani, lucra pe secția chirurgie a Spitalului din Bumbesti Jiu. Era însărcinată și a decis să nască la Maternitatea din Craiova. A adus pe lume o fetiță care, însă, a trăit doar câteva ore.

Pentru mamă șocul a fost puternic, mai ales că i s-a spus că a născut un copil sănătos. Primele concluzii medicale au arătat că fetita ar fi murit de hemoragie pulmonară.

La scurt timp după decesul copilului, a murit și mama, din aceeași cauză. Polițiștii din Dolj s-au sesizat din oficiu și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Au dispus și o expertiză medicală care să stabilească exact cauza deceselor.

Mamei și fetiței le-au fost recoltate și probe pentru a se vedea prezenta virusului Sars-Cov2. Rezultatul testelor nu au sosit încă.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close