Antena 3 CNN Actualitate Social Ea este Sorina, sora româncei ucisă în stil mafiot în Spania. A fost martoră la crimă, iar Maria i-a murit în brațe

Ea este Sorina, sora româncei ucisă în stil mafiot în Spania. A fost martoră la crimă, iar Maria i-a murit în brațe

Ea este Sorina, sora româncei ucisă în stil mafiot în Spania. A fost martoră la crimă, iar Maria i-a murit în brațe
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Noi 2018   •   12:54

O româncă a fost executată în stil mafiot în Spania, fiind împuşcată de doi bărbaţi chiar în faţa casei, la Zaragoza. Maria avea 28 de ani şi a murit în braţele surorii ei, care a asistat îngrozită la tragedie.

Citiți detalii despre crima în stil mafiot din Spania

Maria Marian, o sibiancă stabilită împreună cu tatăl şi sora ei în Spania, la Zaragoza, e victima unei execuţii sângeroase, fiind împuşcată mortal în faţa propriei case.

Miercuri seara, în jurul orei 20:00, românca a coborât din maşină, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza. Doi bărbaţi care aparent o aşteptau în întuneric s-au apropiat de ea şi au deschis focul de aproape, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie.

Citiți și ce spune fostul diriginte al româncei ucise în Spania

„Am auzit două împuşcături, apoi o maşină care a plecat în viteză.”, a declarat o vecină pentru heraldo.es.

Sora Mariei, Sorina a fost cea care, deși în stare de șoc, a putut să le spună anchetatorilor despre cei doi bărbați care au tras asupra Mariei. Unul are vârsta între 35 şi 40 de ani, nu mai înalt de 1,65 metri, păr blond tuns scurt, fiind îmbrăcat cu o scurtă kaki. Al doilea e aproximativ de aceeaşi statură, purta blugi negri şi un sacou de culoare închisă.

Detaliul uluitor descoperit de jurnaliștii spanioli la locul crimei

×
Subiecte în articol: sorina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close