Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei: Maria Holtzhauser, femeia care a învins cancerul și a învățat să-și coloreze viața frumos

Eroul Zilei: Maria Holtzhauser, femeia care a învins cancerul și a învățat să-și coloreze viața frumos

Eroul Zilei: Maria Holtzhauser, femeia care a învins cancerul și a învățat să-și coloreze viața frumos
01 Sep 2017   •   11:56

Lecţie de viaţă din partea unei femei cu suflet mare. A crescut la orfelinat şi a fost diagnosticată de un cancer virulent, cu care s-a luptat din răsputeri.

După doi ani grei, cu tratamente chinuitoare, foarte mulţi bani cheltuiţi, Maria Holtzhauser a primit a doua șansă la viață.
Ca să-şi arate recunoştinţa, Maria a ştiut că menirea ei este să îşi ajute semenii. Şi-a transformat casa într-un depozit. Asta deși trăiește, împreună cu soțul ei, într-o garsonieră din București, iar venitul lunar total al este de aproape 1.200 lei.

Cu toate acestea trimite prin poștă cutii cu ajutoare familiilor sărace din România. Zi de zi. Un gest de umanitate pentru care cei neajutorați au cea mai mare nevoie în clipe grele. Eroul nostru de astăzi este Maria Holtzhauser

„După ce am reușit să înving boala, am decis să îmi colorez viața frumos, în fiecare zi, să-i dau valoare, să-i dau sens. Lucrurile au venit probabil firesc. A-i ajuta pe alții înseamnă și a te ajuta pe tine, înseamnă emoție, înseamnă frumos, înseamnă îmbrățișări și înseamnă și pentru tine îmbogățire sufletească”, a declarat Maria Holtzhauser.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close