Antena 3 CNN Actualitate Social "Fetița de 5 ani a povestit ă bărbatul obișnuia să o gâdile pe gât, apoi în zona intimă". Ce a desenat apoi micuța când a ajuns acasă

"Fetița de 5 ani a povestit ă bărbatul obișnuia să o gâdile pe gât, apoi în zona intimă". Ce a desenat apoi micuța când a ajuns acasă

"Fetița de 5 ani a povestit ă bărbatul obișnuia să o gâdile pe gât, apoi în zona intimă". Ce a desenat apoi micuța când a ajuns acasă
19 Oct 2018   •   12:55

„Fetița de 5 ani a relatat procurorilor că inculpatul obișnuia să o gâdile pe la gât, pe la spate și apoi în zona intimă, practici pe care fetița le relua în privința tatălui său la indicațiile acestuia”

„Este doar imaginația fetei mele, nimic din toate acestea nu e adevărat!”

„Trei psihologi au evaluat-o pe minoră și toți au indicat faptul că abundența informațiilor pe care minora le-a furnizat, precum și precizia detaliilor anatomiei masculine generează o probabilitate deosebit de mare ca abuzurile sexuale la care aceasta a făcut referire să fi avut loc în concret”

În prima săptămână a lunii iulie 2015, un tată divorțat și fetița lui de 5 ani pleacă împreună în Grecia.

Bărbatul i-a spus fostei soții că merg cu încă o familie cu copii, dar aceasta era, de fapt, cazată la jumătate de kilometru distanță.

„Când fata a revenit din vacanță, bunica maternă a început să observe schimbări de comportament pe care nepoata sa le manifesta”.

Bunica a luat-o cu ușorul și a iscodit-o.

„Fata i-a spus că obișnuia să-i țină în mâini organul genital al tatălui ei, care prefera să stea dezbrăcat, când era doar el cu fata”!

O poveste cutremurătoare, pe Libertatea.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close