Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni: Vom acorda vouchere în valoare de 9.000 de lei pentru mașini noi

Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni: Vom acorda vouchere în valoare de 9.000 de lei pentru mașini noi

Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni: Vom acorda vouchere în valoare de 9.000 de lei pentru mașini noi
26 Iul 2018   •   11:35

Gabriela Firea, a discutat joi, proiectul ce prevede acordarea a 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziţionarea unor maşini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, ce se oferă în schimbul predării spre casare a unui autovehicul vechi.

”Vom acorda eco-vouchere, 5.000 pentru început, în valoare nominală de 9.000 de lei, pentru achiziționarea de autoturisme prietenoase cu mediul, autoturisme euro 6 sau electrice sau pentru alte mijloace de locomoție. Într-o discuție cu grupul consilierilor majoritari s-a generat ideea că aceste eco-vouchere să poată fi folosite de persoanle care au alte mijloace de locomoție și ocupă un loc de parcare pentru a-l degaja în posibilitatea achiziționării de electronice și electrocasnice”, a delcarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a prezentat și următoarele proiecte importante din domeniul sănătății.

”Acum suntem în măsură să facem primii pași. În întreaga lume exită o terapie revoluționară, care se aplică în cazul copiilor care au cancer și anume protonoterapia, care este o modalitate non-invazivă și cu riscuri mai reduse pentru pacienți și care e răspânidtă peste tot. Un astfel de centru se va construi în municipiul București. Azi aprobăm nota conceptuală și acordăm o locație pentru unitatea spitalicească”, a mai spus Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea anunt vouchere masini
Parteneri
Misterul pozei trecute prin Photoshop de la capturarea lui Cherecheș
x close