Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea, despre actele cerute de DNA privind protocolul cu FCSB: Așa se va afla adevărul

Gabriela Firea, despre actele cerute de DNA privind protocolul cu FCSB: Așa se va afla adevărul

Gabriela Firea, despre actele cerute de DNA privind protocolul cu FCSB: Așa se va afla adevărul
05 Iul 2018   •   16:03

Primarul general Gabriela Firea a precizat, joi, prin intermediul unui comunicat de presă că „este foarte bine că DNA face anchetă” în ceea ce priveşte protocolul semnat între PMB şi clubul FCSB, pentru mentenanţa gazonului de pe Arena Naţională, pentru că „aşa se va afla adevărul”.

„Am primit, atât eu cât şi colegi din Primărie, ameninţări explicite că vor urma campanii de denigrare în presă bazate pe minciuni şi insinuări, ceea ce deja se întâmplă, denunţuri penale, anchete, procese în care se vor solicita despăgubiri consistente. Cu toate acestea, nu ne vom speria, pentru că tot ce facem, în general, dar şi în acest caz, facem în folosul cetăţenilor şi manifestăm respect făţă de modul în care sunt cheltuiţi banii publici, legal şi eficient. De aceea, ne vom apăra împotriva tuturor calomniilor care se revarsă asupra noastră şi vom arăta opiniei publice cum a fost păgubit, de-a lungul anilor, bugetul Municipalităţii prin contractele cu această firmă”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea mai susţine că „este bine că DNA face anchetă, pentru că aşa se va afla adevărul”.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: acte DNA protocol FCSB
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close