Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea, replică la jignirile din PNL: ”Niște pitici politici s-au adunat să denigreze PSD”

Gabriela Firea, replică la jignirile din PNL: ”Niște pitici politici s-au adunat să denigreze PSD”

Gabriela Firea, replică la jignirile din PNL: ”Niște pitici politici s-au adunat să denigreze PSD”
06 Mai 2018   •   13:12

Gabriela Firea a avut o primă reacție după ce mai mulți lideri PNL au aud jigniri atât la adresa ei, cât și a Guvernului.

”Am observat că mai mulți domni din PNL au încercat să denigreze activitatea Guvernului și de a defăima activitatea mea de la Primăria Generală. Vreau să folosesc și eu o formulă plastică pentru că și ei s-au referit la adresa Guvernului și la adresa mea, așa fă afirm și eu că niște pitici politici s-au adunat să denigreze ceea ce se face acum în țară. Mă mir că au abordat subiectul RADET, pentru că 20 de ani RADET a fost la conducere doar oameni din PNL. Cineva tot din conducerea PNL a afirmat că fiecare șef local liberal să-id ea cu bâta în cap celui de la PSD. Cred că românii și bucureștenii nu apreciază limbajul suburban. Ei au mâncat ani de zile bani de la stat și vin acum să facă pe deontologii. La atacurile lor voi răspinde cu muncă, activitate, proiecte în favoarea bucureștenilor, iar ei vor rămâne doar cu injurii, cu lipsa celor șapte ani de acasă, cu denigrări. Chiar voi face public toate rezultatele negative pe care le avem al acesto gropari ai Bucureștiului.Voi merge și instanță dacă astfel nu se poate ”, a declarat Gabreila Firea, pentru Antena 3.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close