Antena 3 Actualitate Social Gafă în logoul Centenarului Marii Uniri. Ce greşeală s-a strecurat

Gafă în logoul Centenarului Marii Uniri. Ce greşeală s-a strecurat

de M.Z.    |    29 Aug 2017   •   14:40
Gafă în logoul Centenarului Marii Uniri. Ce greşeală s-a strecurat

O gafă s-a strecurat în logoul ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918, a observat scriitorul Alexandru Petria. 

Logo-ul este reprezentat de numărul 100, scris cu puncte tricolore, alături de textul "România 1918-2018| Sărbătorim împreună". 

Scriitorul Alexandru Petria observă însă o gafă care a trecut neobservată de juriu. Culorile din cifra "1" reprezintă steagul României, însă ordinea este greşită: în loc de albastru-galben-roşu, culorile sunt în ordinea inversă - "roşu-galben-albastru".

E foarte bine că a fost ales logo-ul pentru centenar. E foarte rău că pe cifra 1 culorile sunt puse invers. Treabă de profesioniști; și autorul, și juriul, desigur”, a scris Alexandru Petria pe pagina de Facebook.

Este vorba despre propunerea "Hora" a agenției de publicitate FCB BUCHAREST ce a fost aleasă identitatea vizuală ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 și al Războiului pentru Întregirea Neamului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close