Antena 3 Actualitate Social George era elev eminent și a decis să se sinucidă cu o zi înainte de Bacalaureat. Motivul cumplit din spatele gestului fatal: „Ai lăsat în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit”

George era elev eminent și a decis să se sinucidă cu o zi înainte de Bacalaureat. Motivul cumplit din spatele gestului fatal: „Ai lăsat în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit”

02 Iul 2019   •   11:46
George era elev eminent și a decis să se sinucidă cu o zi înainte de Bacalaureat. Motivul cumplit din spatele gestului fatal: „Ai lăsat în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit”
Sursa foto: Foto:gddhd.ro

George, un adolescent eminent din Petrila, a decis să se sinucidă cu o zi înainte de proba scrisă la Bacalaureat.

Deși, la început, nimeni nu înțelegea ce l-a determinat pe băiatul de 18 ani să recurgă la acest gest fatal, adevărul trist se pare că a ieșit la iveală.

George era umilit peste măsură de colegii săi. Cei care l-au găsit au putut observa că purta un tricou cu mesajul „The Walking Dead” (Mortul Umblător), iar unii dintre foştii prieteni ai săi au susţinut că tânărul, provenit dintr-o familie modestă, era adesea umilit de alţi adolescenţi şi chiar fusese poreclit „Zombie”.

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu. De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei. Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta. Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa”, a fost mesajul unei foste prietene a adolescentului, publicat pe pagina de socializare, potrivit ziarului local Gazeta de Dimineaţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close