Antena 3 Actualitate Social Gestul lăudabil al unei femei din Tecuci, după ce a găsit un portofel plin cu bani

Gestul lăudabil al unei femei din Tecuci, după ce a găsit un portofel plin cu bani

de Georgiana Adam    |    15 Aug 2021   •   14:08
Gestul lăudabil al unei femei din Tecuci, după ce a găsit un portofel plin cu bani
Sursa foto: Getty Images

O femeie din Tecuci a găsit un portofel cu peste 1.000 de euro și 1.000 de lei, la târgul organizat în oraș, sâmbătă seară. Aceasta a dat dovadă de un bun simț civic și l-a predat jandarmilor.

Femeia era prezentă la "Iarmarocul Moldovenesc" organizat în Tecuci, sâmbătă seară, când a găsit pe jos un portofel plin cu bani. Aceasta nu l-a păstrat, ci a preferat să îl predea jandarmilor prezenți la târg, pentru asigurarea ordinii publice.

"Bună seara! Am găsit acest portofel şi poate găsiţi dumneavoastră proprietarul", le-a spus femeia organelor de ordine prezente la eveniment.

Portofelul aparținea unei femei de 24 de ani, din Județul Vrancea, care, într-un final a fost găsită de oamenii legii, în ciuda lipsei de indicii care să conducă către aceasta.

”Neavând multe indicii despre proprietar, decât o fotografie, un desen al unui copil şi o cartelă telefonică de Italia, jandarmii au reuşit într-un final să găsească posesorul, o tânără în vârstă de 24 ani, din judeţul Vrancea”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Cu ajutorul poliţiştilor din localitatea de domiciliu, tânăra a fost găsită, iar banii şi portofelul înapoiaţi. Fata le-a mulţumit jandarmilor, iar la rândul lor, oamenii legii i-au mulţumit femeii din Tecuci care a găsit portofelul pentru spiritul civic de care a dat dovadă, conform Adevărul.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close