Antena 3 Actualitate Social Gheorghe Falcă, acuzat că a cumpărat telefoane scumpe. Edilul municipiului Arad: „42 de telefoane înseamnă o normalitate”

Gheorghe Falcă, acuzat că a cumpărat telefoane scumpe. Edilul municipiului Arad: „42 de telefoane înseamnă o normalitate”

20 Dec 2017   •   13:46
Gheorghe Falcă, acuzat că a cumpărat telefoane scumpe. Edilul municipiului Arad: „42 de telefoane înseamnă o normalitate”
Sursa foto: Foto: Facebook/Gheorghe Falca

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este acuzat de cei de la USR Arad că a cheltuit banii publici pentru a dota primăria cu telefoane de ultimă generație.

Mai precis, 60.000 de lei din bugetul instituției în acest scop.

Intrat prin telefon în emisiunea „Obiectiv”, Gheorghe Falcă a declarat că 42 de telefoane este o normalitate.

„Cei de la USR au avut o campanie în municipiul Arad că noi ridicăm taxele și impozitele cu 25%. În momentul în care am avut dezbatere despre taxele și impozitele locale n-au putut să spună trei taxe care cresc cu 25% și s-au făcut de râs și în dezbatere și în mesajul public. Și trebuiau să iasă din această zonă, așa că au găsit că Primăria Municipiului Arad, în anul 2017, a cumpărat 42 de telefoane din care avem două Samsunguri, unul este peste 2000 de lei, cel care este la Departametul relației cu mass-media, pentru că noi nu avem cameră de luat vederi și trebuia să filmeze. La o primărie care are 600 de oameni și încă 100 de polițiști, eu cred că 42 de telefoane este o normalitate. Suma acelor telefoane este egală cu indemnizația domnului deputat pe trei luni de zile. Indemnizația acestui deputat care a vorbit 29 de secunde în Parlament într-un an. Mă refer la deputatul USR de Arad. El a transmis acea misiune”, a declarat edilul la Antena 3.

×
Subiecte în articol: obiectiv gheorghe falca

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close