Antena 3 CNN Actualitate Social Godină, despre tânăra ridicată de jandarmi la Cluj: A ţinut să joace gratuit un rol de circar

Godină, despre tânăra ridicată de jandarmi la Cluj: A ţinut să joace gratuit un rol de circar

Godină, despre tânăra ridicată de jandarmi la Cluj: A ţinut să joace gratuit un rol de circar
02 Iul 2017   •   09:20

Poliţistul Marian Godină comentează incidentul de la Cluj, unde o tânără actriţă a fost ridicată de jandarmi sub acuzaţia că ar fi perturbat o manifestaţie în favoarea familie tradiţionale, spunând că a fost pentru a doua oară când a descoperit o actriţă de care nu auzise, "dar nu pentru că ar fi făcut vreun rol extraordinar în vreun film premiat, ci pentru că a ţinut să joace în public, gratuit, un rol de circar", potrivit news.ro.

„Ieri a fost pentru a doua oară când am descoperit o actriţă de care nu auzisem, dar nu pentru că ar fi făcut vreun rol extraordinar în vreun film premiat, ci pentru că a ţinut să joace în public, gratuit, un rol de circar. Actriţa noastră a participat la un marş LGBT, după care a ţinut să meargă şi la manifestaţia antigay. S-a dus acolo, după cum ea ne spune, ca să facă dialog, adică nu doar să asculte şi să tacă (ceea ce era oricum ostentativ)", îşi începe poliţistul postarea de pe Facebook.

El comentează ironic demersul tinerei, spunând că "s-a gândit ea cumva că oamenii ăia, ale căror păreri sunt neschimbate de câteva secole, pot fi aduşi pe calea cea dreaptă de către ea, prin dialog".

„Din fericire, tot pentru ea, jandarmii au băgat actoria în dubă, pentru că legea e clară în privinţa unor astfel de manifestaţii, iar când prezenţa unei persoane instigă, acea persoană trebuie îndepărtată, pentru ca lucrurile să nu degenereze, asta pentru protecţia ei în primul rând. Oare ce ieşea dacă nu erau jandarmii deloc? Se mai ducea acolo dornică de dialog?", spune Marian Godină, care consideră trist faptul că "formatori de opinie" vorbesc despre un nou abuz al Jandarmeriei fără a se documenta dacă jandarmii au procedat legal.

Oana Mardare, o tânără actriţă, care asista la mitingul organizat sâmbătă, în centrul Clujului, de mai multe organizaţii care susţin familia tradiţională a intrat în conflict cu manifestanţii după ce a comentat afirmaţiile unui dintre ei cu privire la un miting al comunităţii LGBT, desfăşurat anterior.

×
Subiecte în articol: Marian Godina Cluj jandarmi rol
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close