Antena 3 CNN Actualitate Social Ilie Năstase, prima reacție după condamnarea la închisoare cu suspendare: „Cred că domnul judecător a înţeles problema pe care am avut-o”

Ilie Năstase, prima reacție după condamnarea la închisoare cu suspendare: „Cred că domnul judecător a înţeles problema pe care am avut-o”

Ilie Năstase, prima reacție după condamnarea la închisoare cu suspendare: „Cred că domnul judecător a înţeles problema pe care am avut-o”
27 Feb 2019   •   14:07

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a avut o primă reacție, miercuri, după ce a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

„Deocamdată lăsăm aşa, nu ştiu dacă vom face apel, dar asta am cerut noi şi e ok! La vărsta asta oricum nu prea mai conduceam eu, îl am pe nepotul meu şi pe Ioana care conduce aşa că nu, nu mă deranjează. Nu am mai avut probleme cu legea. În 72 de ani, asta e prima dată când am probleme cu legea aşa că, nu cred că mai apuc a doua oară să am probleme cu legea. Nu, nu, se omoară, aţi văzut, trec pe zebră, trag pe alea, nu mă interesează pe mine ce decizii iau alţii. Eu am greşit, am recunsocurt, eu până la 34 de ani n-am băut o gură de alcool, cred că domnul judecător a înţeles foarte bine problema pe care am avut-o”, a spus Ilie Năstase. 

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase. Fostul mare campion la tenis a fost reținut și s-a ales cu un dosar penal, după ce fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close