Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Imaginile manipulării. Material de propagandă despre corupția din România

Imaginile manipulării. Material de propagandă despre corupția din România

Imaginile manipulării. Material de propagandă despre corupția din România
Sursa foto: Foto: Captură video
29 Oct 2017   •   22:33

Mihai Gâdea și Mircea Badea au prezentat, duminică, în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, un material de propagandă, realizat de Funky Citizens, despre corupția din România.

„Arhitectura din București spune multe despre modul în care sunt românii azi. Clădirile comuniste coexistă cu arhitectura modernă sau cu arhitectura interbelică. Regimul comunist a lăsat urme importante, în fiecare român, în modul în care gândim. Și așa cum se vede și la clădiri, oamenii credeau că toți trebuie să fim la fel, că nu trebuie să contestăm autoritățile, că nu trebuie să atacăm deciziile care sunt luate pentru noi. Dar dacă au dreptul, cetățenii pot cere mai multă răspundere de la cei care iau decizii și pot cere mai multă responsabilitate în ceea ce privește banii pe care-i plătesc statului. Și de ce avem nevoie acum mai mult sunt cetățenii „funky” (dezvoltați, la modă), care pot participa la lupta împotriva corupției”, se precizează în materialul de propagandă, al celor de la Funky Citizens.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close