Antena 3 CNN Actualitate Social În acest loc din România, funcțiile organismului se regenerează instant: „Sunt radiații de origine necunoscută”

În acest loc din România, funcțiile organismului se regenerează instant: „Sunt radiații de origine necunoscută”

În acest loc din România, funcțiile organismului se regenerează instant: „Sunt radiații de origine necunoscută”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Iun 2018   •   09:08

Specialiștii sunt de părere că în România se află unele dintre cele mai puternice puncte energetice din întreagă lume. Vorbim despre o încărcătură energetică ce reușește, în unele cazuri, să declanșeze fenomene pe care  oamenii de știință nu le-au putut explică până acum.

Acest loc misterios, unde se întâmplă lucruri cu adevărat incredibile, se află în apropierea Peșterii Ialomița. Vorbim despre „Gură de Răi”, o pantă cu o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat, unde corpul uman nu obosește, funcțiile fizico-chimice revigorandu-se numaidecât.

„Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a știut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătură cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetăm de mai mult timp și care se manifestă printr-o emisie de radiații patogene, încă rămase cu o origine necunoscută”, a spus Vasile Rudan, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close