Antena 3 Actualitate Social Încă o ipoteză șocantă despre moartea celor doi paznici

Încă o ipoteză șocantă despre moartea celor doi paznici

17 Iul 2018   •   15:31
Încă o ipoteză șocantă despre moartea celor doi paznici

Cei doi paznici de la fabrica de ciment au fost omorâți în bătaie. Sunt concluziile preliminare la care au ajuns legiștii, după efectuarea autopsiilor celor doi bărbați găsiți morți, luni dimineață. Despre cei doi suspecți reținuți marți, surse judiciare ne-au declarat că aceștia au fost audiați și anul trecut, în cazul paznicului găsit mort în incinta aceleiași fabrici.  

Surse judiciare au declarat, pentru Libertatea, că în urma autopsiilor a reieșit că pe corpurile celor doi paznici găsiți morți există mai multe politraumatisme, care ar fi putut afecta inclusiv organele interne. Astfel, se poate spune, în acest stadiu al anchetei, că cei doi paznici de la fabrica de ciment au fost omorâți în bătaie. Faptul că cei doi au fost găsiți la subsol, loc unde în mod normal nu aveau ce să caute, poate indica faptul că, după ce i-au omorât, suspecții i-au aruncat la subsol, pentru a ascunde cadavrele.

Doi suspecți au fost reținuți marți dimineață, în legătura cu dubla crimă. Cei doi au vârstele de 29 și 36 de ani și sunt amândoi din Vaslui. La audieri, aceștia nu au recunoscut fapta. Însă, surse judiciare ne-au spus că aceiași suspecți au fost audiați și anul trecut, în cazul paznicului găsit mort în incinta aceleiași fabrici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close